Veurink Verhuizingen

Transport zit ons in het bloed

Veurink Verhuizingen komt voort uit een traditie van verhuizen. Al sinds 1883 staat de familienaam garant voor veilig transport én verhuizen.

Volgens de overlevering in de familie moet het in 1883 zijn geweest dat Willem Veurink begon met een beurtvaart. Er was in Overijssel al een zeer lange traditie van vervoer over water. Hij begon zijn onderneming met een eenvoudige schuit van ongeveer vijftien meter lang. Zoon Jan nam de verantwoordelijkheid van het bedrijf over en schaft in 1926 een motorboot aan.

In 1934 werd de eerste vrachtauto aangeschaft: een Fordson Truck. Enige jaren werd er zowel van de boot als van de auto gebruik gemaakt, totdat aan het eind van de jaren ’30 de beurtvaart werd stopgezet. In de jaren ’60 werd de hele familie opgetrommeld bij een verhuizing. Iedereen hielp mee met inpakken, versjouwen en uitpakken.

Tegenwoordig heeft Veurink Verhuizing een ervaren team gediplomeerde  verhuizers tot uw beschikking staan die goed op elkaar zijn ingespeeld.Veurink Verhuizingen is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, kantoorverhuizingen, projectverhuizingen en verhuizingen in de zorgsector en staat garant voor zorgvuldig en zorgeloos verhuizen.

Neem contact met ons op >